Volg ons
Berry Powel Kozakken Boys

Derde Divisie Zaterdag

Powel redt Vogels; FC Lisse blijft koploper; ASWH klopt Quick Boys

Powel redt Vogels; FC Lisse blijft koploper; ASWH klopt Quick Boys

IJsselmeervogels blijft dankzij een bizarre zege bij FC Rijnvogels in het spoor van FC Lisse. De koploper won zelf bij Huizen, terwijl Scheveningen in de slotminuut onderuit ging bij Capelle. ASWH herpakte zich wel door Quick Boys te kloppen.

Hattrick Powel

FC Lisse had veel moeite met Huizen en kon pas in de tweede helft juichen door een treffer van Niels Buijs. Lange tijd leek Lisse daardoor de grote winnaar van de dag te worden. Scheveningen stond al met een man minder en kreeg in de slotminuut ook nog een treffer te incasseren bij Capelle (1-0). Tegelijkertijd was IJsselmeervogels aan het modderen bij FC Rijnvogels. Bij een 2-1-achterstand miste Sherwin Grot een penalty en na de 2-2 van Berry Powel werd het twee minuten voor tijd toch nog 3-2 voor Rijnvogels. In blessuretijd maakte Powel echter nog twee goals om zijn debuut bij de Rooien op de fleuren met een hattrick én drie punten. Lisse en Vogels blijven op één punt van elkaar, ASWH volgt met een duel meer gespeeld op weer een punt van IJsselmeervogels. Door goals van Jerry Tieleman en Peter de Lange werd Quick Boys namelijk verslagen (2-1).

ODIN’59 en Capelle sluiten aan

De achtervolgers lieten veel punten liggen. Rijnsburgse Boys had weer het vertrouwen dat er nog wat te halen viel, maar tegen DVS’33 werd pardoes een 2-0-voorsprong uit handen gegeven: 2-2. Voor interim-trainer Willem Leushuis bij DVS was dat een eerste succes, Rijnsburg zag de achterstand gelijk weer oplopen tot negen punten. VVOG nam revanche op de gênante uitnederlaag tegen Jong Almere City en staat nu stevig achtste. Onderin deed naast Capelle ook ODIN’59 uitstekende zaken door met maar liefst 4-1 te winnen van ONS Sneek. Daardoor is de achterstand op de grote groep die doorloopt tot nummer negen Quick Boys gedicht. Jong Almere en Huizen staan daardoor wel weer op grote achterstand.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag