Volg ons
Berry Powel IJsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

Powel over aanbieding IJsselmeervogels: “Dacht dat het weer 1 april was”

Powel over aanbieding IJsselmeervogels: “Dacht dat het weer 1 april was”

Hoewel Berry Powel de goals aanéén rijgt sinds zijn komst afgelopen januari naar IJsselmeervogels, verwacht de spits volgend seizoen elders te spelen. De Amersfoorter was verbaasd toen hij recent een aanbieding van de Rooien onder zijn neus geschoven kreeg met betrekking tot contractverlenging: “Ik dacht even dat het weer 1 april was”, reageert Powel tegenover TweedeDivisie.org.

Verlaagde aanbieding

“Misschien is de club niet helemaal tevreden, anders kan ik niet verklaren waarom ze me een verlaagde aanbieding deden”, vervolgt de oud-prof, die 13 keer scoorde in de laatste 9 duels. “Toen ik aangaf dat het aanbod me teleurstelde, gaf men aan dat er misschien nog iets bij kon, maar dat zou nog steeds betekenen dat ik zou moeten inleveren.”

Opnieuw mijn kunstje laten zien

Powel kijkt dan ook nadrukkelijk naar andere clubs: “Als je er samen niet uitkomt, moet je elkaar gewoon eerlijk een hand geven en allebei verder kijken. Dat kan gebeuren. Ik wil graag volgend seizoen opnieuw mijn kunstje laten zien. Veel clubs dachten waarschijnlijk dat ik wel zou blijven bij Vogels, of dat ik een contract met een optie zou hebben, maar feit is dat ik officieel nog speler van Kozakken Boys ben en vanaf komende zomer transfervrij. Ik wacht maar af wat er verder nog komt.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag