dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsPowel ontzenuwt 'indianenverhalen'

Powel ontzenuwt ‘indianenverhalen’

Zelfs als hij niet speelt, blijven de spotlights op Berry Powel gericht. De spits van IJsselmeervogels blijft de gemoederen bezig houden. In het AD ontzenuwt hij indianenverhalen waarbij gesteld werd dat hij een slechte relatie zou hebben met trainer Willem Leushuis.

Geen probleem met Leushuis
Met een bovenbeenblessure moet de Amersfoorter het duel tegen GVVV laten schieten, nadat hij afgelopen zaterdag ook tegen AFC aan de kant bleef: ,,Het is even niet anders. Maar dat is nog geen reden om allerlei gekke verhalen de wereld in te helpen. Langs de lijn wordt er van alles gezegd en geroepen. Dat is enerzijds wel leuk, want het betekent dat het voetbal in Spakenburg leeft. Maar mensen moeten niet denken dat ik er geen zin in zou hebben, omdat ik het met de trainer (Willem Leushuis, red.) niet zou kunnen vinden. Wat dat betreft is er geen enkel probleem. Ik doe sowieso mijn ding, het maakt niet uit wie er trainer is.”

Doemscenario’s
Powel neemt ook de stemming onder supporters over hun verwachtingen van de Vogels ter kennisgeving aan: ,,Tijdens de slechte voorbereiding riep iedereen dat we zouden gaan degraderen. Vervolgens stonden we bovenaan en waren we opeens titelkandidaat. En nu hoor je alweer allerlei doemscenario’s voorbijkomen. Maar voorlopig staan we zesde en dat lijkt me met deze selectie een prima plek.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD