zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagPowel: 'Mijn aandeel in de titel? Doelpunten!'

Powel: ‘Mijn aandeel in de titel? Doelpunten!’

IJsselmeervogels keert terug op het hoogste amateurniveau. De Rooien boekten bij Quick Boys een 0-1 zege. Eenmaal terug in het vissersdorp wachtte de selectie de traditionele bottertocht naar een roodgekleurde haven, gevolgd door een feest in de sporthal. TweedeDivisie.org was erbij een maakte onderstaande sfeerreportage.

Daarin ook interviews met Berry Powel en Marciano van Leijenhorst. Powel: “Wat mijn aandeel is in deze titel? Doelpunten. Ik had een weddenschap met mijn dochter dat ik tussen de 25 en 30 goals zou maken en uiteindelijk is dat uitgekomen.”

Van Leijenhorst over de bottertocht met fakkels, vuurwerk en confetti: “Ik had al filmpjes gezien, maar als je dan die haven inkomt: dat is kippenvel! Het is een zwaar seizoen geweest, waarin we vooral tegen de mindere ploegen onnodig veel punten hebben verspeeld, maar uiteindelijk staan we op de botter en ik denk dat dat zwaar terecht is.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD