Volg ons
Berry Powel Kozakken Boys juichen

Tweede Divisie

Powel: “Liefst ga ik door tot m’n vijftigste”

Powel: “Liefst ga ik door tot m’n vijftigste”

Berry Powel is dit seizoen alweer van grote waarde voor Kozakken Boys, al moest hij afgelopen weekend wel na een gemiste penalty door een hamstringblessure naar de kant. Luttele minuten daarvoor gaf hij een assist, waarbij hij opnieuw diende als kapstok voor het aanvalsspel van de Werkendamse club.

Verkeerde diagnose

“Vorig seizoen heb ik door kleine blessures en een verkeerde diagnose minder of met pijn gespeeld”, blikt de aanvaller terug tegenover TweedeDivisie.org. “Afgelopen zomer heb ik hard doorgetraind om fit aan het seizoen te beginnen. Ik ben nou eenmaal een liefhebber en zou het liefst tot mijn vijftigste doorgaan. Maar uiteraard bekijk ik het van seizoen tot seizoen.” Het resulteerde inmiddels al in vier doelpunten.

Interesse vanuit Spakenburg

Het had overigens weinig gescheeld of de Amersfoorter had dit seizoen op sportpark de Westmaat gespeeld. “Bij Spakenburg wilden de trainer en assistent-trainer me heel graag hebben, maar ik geloof dat de technische commissie hun twijfels had, gezien de aanbieding die ik kreeg. Bij IJsselmeervogels was de aanbieding wél prima, maar die club speelt helaas in de verkeerde divisie. Dat heb ik ze ook eerlijk gezegd. Ik wilde dit seizoen nou eenmaal graag de Tweede Divisie meemaken.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie