dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisiePowel: "Liefst ga ik door tot m'n vijftigste"

Powel: “Liefst ga ik door tot m’n vijftigste”

Berry Powel is dit seizoen alweer van grote waarde voor Kozakken Boys, al moest hij afgelopen weekend wel na een gemiste penalty door een hamstringblessure naar de kant. Luttele minuten daarvoor gaf hij een assist, waarbij hij opnieuw diende als kapstok voor het aanvalsspel van de Werkendamse club.

Verkeerde diagnose

“Vorig seizoen heb ik door kleine blessures en een verkeerde diagnose minder of met pijn gespeeld”, blikt de aanvaller terug tegenover TweedeDivisie.org. “Afgelopen zomer heb ik hard doorgetraind om fit aan het seizoen te beginnen. Ik ben nou eenmaal een liefhebber en zou het liefst tot mijn vijftigste doorgaan. Maar uiteraard bekijk ik het van seizoen tot seizoen.” Het resulteerde inmiddels al in vier doelpunten.

Interesse vanuit Spakenburg

Het had overigens weinig gescheeld of de Amersfoorter had dit seizoen op sportpark de Westmaat gespeeld. “Bij Spakenburg wilden de trainer en assistent-trainer me heel graag hebben, maar ik geloof dat de technische commissie hun twijfels had, gezien de aanbieding die ik kreeg. Bij IJsselmeervogels was de aanbieding wél prima, maar die club speelt helaas in de verkeerde divisie. Dat heb ik ze ook eerlijk gezegd. Ik wilde dit seizoen nou eenmaal graag de Tweede Divisie meemaken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD