Volg ons
Berry Powel IJsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

Powel en IJsselmeervogels bereiken alsnog een akkoord

Powel en IJsselmeervogels bereiken alsnog een akkoord

IJsselmeervogels en Berry Powel hebben elkaar alsnog gevonden voor een langer verblijf van de doelpuntenmachine. Powel heeft voor één seizoen bijgetekend, zo laat de technische commissie van de Rooien weten aan TweedeDivisie.org. Sinds de winterstop speelt de aanvaller uit Amersfoort bij IJsselmeervogels.

Negentien goals Powel

De afgelopen seizoenen kwam Powel uit voor Kozakken Boys, maar sinds de winterstop wordt hij door IJsselmeervogels gehuurd. In de afgelopen maanden is hij van onschatbare waarde geweest met inmiddels negentien doelpunten in de Derde Divisie Zaterdag. Hij zorgt er dan ook eigenhandig voor dat de Rooien aan kop gaan en volgende week de titel zouden kunnen pakken.

Verschil vraag en aanbod

De onderhandelingen over een nieuw contract verliepen niet zo soepel. Na de eerste gesprekken liet Powel optekenen dat hij op deze manier niet bij de Rooien zou blijven. Hij ging er ondanks de goede prestaties flink op achteruit en het verschil tussen vraag en aanbod zou heel groot zijn. Na een aantal weken onderhandelen is er toch een overeenkomst bereikt, waardoor Powel ook volgend seizoen voor IJsselmeervogels zal spelen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag