Volg ons
Berry Powel IJsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

Powel: “Dus wij mogen ons niet laten verrassen”

Powel: “Dus wij mogen ons niet laten verrassen”

IJsselmeervogels heeft voor het eerst een gaatje geslagen. Zelf werd zeer moeizaam gewonnen van DVS’33, waar concurrenten Scheveningen en FC Lisse opnieuw punten lieten liggen. Grote man was opnieuw Berry Powel met twee doelpunten, hij verscheen dan ook voor de camera van IJsselmeervogels TV.

Kon snel een knipoog geven

“Ik ben blij met de twee goals en de gunstige uitslagen op de andere velden.” IJsselmeervogels kwam wel opnieuw eerst op achterstand. “Mijn mandekker zei daarna dat ik helemaal niet bewoog en niets deed. Een minuut later kon ik hem een knipoog geven, want stond het 1-1. En na de wedstrijd moest hij er eigenlijk ook wel om lachen.”

Dit had ik ook niet verwacht

Sinds zijn komst van Kozakken Boys is Powel cruciaal. “Ik geloof dat ik op tien goals sta, dus ik mag niet klagen. Ik kwam hier heen waarbij je weet dat er doelpunten worden verwacht en de druk hoog is. Zo extreem had ik het ook niet verwacht qua goals en telkens zijn het ook beslissende. Volgende week wacht met ONS Sneek gewoon weer een lastige wedstrijd. Je ziet dat de andere ploegen het ook laten liggen tegen clubs die in het midden en onderin staan. Er zijn telkens verrassende uitslagen, dus wij mogen ons niet laten verrassen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag