maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagPowel countert vraag: "Ik heb geen idee"

Powel countert vraag: “Ik heb geen idee”

Berry Powel is tegenwoordig één van de spelers van IJsselmeervogels en hij slaagde er in de afgelopen weken al meerdere keren in om tot scoren te komen. Opmerkelijk genoeg lukt het de aanvaller echter alleen om na rust het net te vinden.

Scoren in eerste helft

Powel kreeg bij RTV Utrecht de vraag voorgelegd of het lekkerder is om in de 38ste minuut of in de 85ste minuut te scoren. “Ik heb de eerste helft hier nog niet gescoord, dus ik heb geen idee”, countert Powel de vraag. Door de 0-1-zege op Huizen maakt IJsselmeervogels nog steeds kans op het kampioenschap. “We doen goede zaken. Lisse speelt gelijk en Scheveningen wint ook op het eind. Dus je blijft mooi bij.”

Van der Heide aan het woord

Trainer Sandor van der Heide liet zich ook uit over de overwinning. “Ik vond wel dat het uiteindelijk terecht was, maar je moet hem wel eerst even maken. Hoe langer dat duurt, des te zenuwachtiger iedereen wordt. Maar ik ben blij dat Berry op een gegeven moment nog even binnenschoot. Maar goed, daarvoor hadden we ook op voorsprong kunnen komen. Huizen heeft ook een paar kansen gehad, maar over het geheel waren wij veel beter”, aldus de oefenmeester.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD