Volg ons

Derde Divisie

Pover Spakenburg ontsnapt in Capelle

Pover Spakenburg ontsnapt in Capelle

Ruim een helft lang leek Spakenburg haar soevereine koppositie in de waagschaal te willen leggen door een erbarmelijk optreden bij Capelle. Maar een opleving na de rust bezorgde de Blauwen alsnog een moeizame zege: 2-1.

Na ruim een kwartier spelen opende Capelle na een weinig boeiende openingsfase de score met een hard schot in de lange hoek: 1-0. Vlak voor rust mocht Spakenburg-doelman Leon ter Wielen danken dat het ‘slechts’ 1-0 stond bij rust. Direct na de pauze kreeg Bram van Eijck voor Capelle nog een grote kans, maar hij scoorde niet. Daarna werd Spakenburg dreigender, met name via Philip Ties. Raakte de aanvallende middenvelder eerst nog de paal, twintig minuten voor tijd was het alsnog raak. Vijf minuten voor het einde zorgde Ties voor een grote opluchting door in twee instanties de 1-2 aan te tekenen.

Door de zege behoudt Spakenburg haar marge van vijf punten op achtervolger Quick Boys. Zaterdag gaan de Blauwen op bezoek bij Jong FC Twente, terwijl Quick Boys bezoek krijgt van Jong FC Groningen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie