Volg ons

Tweede Divisie

[POULE] Nieuwe wedstrijden + behandeling situatie Achilles ’29

[POULE] Nieuwe wedstrijden + behandeling situatie Achilles ’29

De winterstop is haast ten einde. De hoogste tijd om je voorspellingen door te geven voor de tweede seizoenshelft. We hebben weer vier speelronden klaargezet om te voorspellen.

Achilles ’29
Tevens verschaffen we alvast duidelijkheid over de situatie bij Achilles ’29. Zolang de Groesbeekse club blijft spelen, kun je uiteraard ook gewoon de wedstrijden van Achilles ’29 voorspellen. Mocht de club voortijdig uit de competitie worden genomen, dan vervallen de voorspellingen van toekomstige wedstrijden uiteraard.

Gehaalde punten blijven staan
Echter, de resultaten van gespeelde wedstrijden eerder dit seizoen vervallen in onze voorspellingscompetitie niet! Want waar de KNVB en clubs zorg willen dragen voor een eerlijk competitieverloop, gaat het in deze Poule uitsluitend om je voorspellende gaven en is een eerlijk competitieverloop tussen de clubs niet van belang voor je voorspellingen. De punten die je dus hebt gehaald bij gespeelde duels van Achilles blijven staan.

Hoofdprijs
Tenslotte nodigen we bedrijven die interesse hebben om een hoofdprijs voor de winnaar van de Poule te sponsoren van harte uit om contact met ons op te nemen. Mocht er zich geen sponsor aandienen, dan zal een mooie cadeaubon beschikbaar gesteld worden vanuit Voetbal247.nl.

Je kunt hier je voorspellingen voor de komende vier speelronden invullen. De huidige ranglijst is hier te vinden.

Discussieer mee!

Meer over Tweede Divisie