dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijk'Positivo' Anthony Correia blijft nog twee jaar bij Telstar

‘Positivo’ Anthony Correia blijft nog twee jaar bij Telstar

Katwijk-trainer Anthony Correia combineert zijn baan met die van assistent bij Telstar. Hij verlengde deze week zijn contract bij de Witte Leeuwen met twee jaar. “Deze keuze was voor mij vrij duidelijk en ik had al langer de intentie te blijven”, aldus Correia.

,,De samenwerking met de club is top en de combinatie met Katwijk is erg fijn. Dat zijn dingen die ik leuk vind om te doen.”

Correia blijft een drukke agenda houden, want hij is ook toegelaten tot de Uefa Pro-opleiding.

Anthony Correia zegt in mogelijkheden te denken. Hij omschrijft zichzelf als een positivo. Kan niet bestaat niet, is zijn motto.

Eén van zijn grootste kwaliteiten noemt hij ‘het enthousiasmeren van spelers’,’’ De eerste trainers ervaring deed hij tijdens zijn voetballoopbaan al op.  ,Ik was onder Mike Snoei en nu onder Andries Jonker assistent-trainer bij Telstar, dus ik heb al veel trainingsuren gemaakt.

Tijdens mijn loopbaan was ik al jeugdtrainer bij Stormvogels Telstar, VSV en KFC. En ik trainde de tweede elftallen van De Kennemers en DEM. Ik heb daar veel opgestoken van Richard Plug en Ron Bouman.”

Via VVH Velserbroek en IJmuiden belandde hij bij Odin’59. De ex-speler van Telstar staat met Katwijk bovenaan in de Tweede Divisie en heeft negen punten voorsprong op drie achtervolgers.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD