Volg ons

Positie VVSB-coach Honsbeek ter discussie: ‘We hebben een gesprek gehad’

Tweede Divisie

Positie VVSB-coach Honsbeek ter discussie: ‘We hebben een gesprek gehad’

Krijgt Jack Honsbeek nog de tijd om het tij te keren bij VVSB? Het is een vraag die eerdaags beantwoord zal gaan worden door technische commissie en bestuur in Noordwijkerhout. VVSB ging opnieuw in de slotfase onderuit, ditmaal tegen Jong Almere City en is nu hekkensluiter met slechts 2 punten uit 8 duels.

Wederom slaagde VVSB er niet in een voorsprong vast te houden, net als vorige week tegen Kozakken Boys. ,,Als je voorstaat in deze fase, moet je het met je leven verdedigen. Dat heb ik niet gezien”, baalde Honsbeek in gesprek met Voetbal in de Bollenstreek.nl. ,,Ik sta hier wel als een boer met kiespijn.”

Dat roept de vraag op of er nog vertrouwen is in de coach vanuit Sint Bavo: ,,Vanuit de spelersgroep nog wel, voor de rest zal het zijn hoe de technische commissie erachter staat. Kijk, we hebben wel een gesprek gehad deze dagen over het wel en wee en hoe het zou moeten gaan bij VVSB. Je zit met elkaar in overleg wat het tijd zou kunnen doen keren. Ik heb aangegeven wat een oorzaak zou kunnen zijn en laat ik het nou maar een keer zeggen: ik denk dat de ziekenboeg absoluut een oorzaak is ja.

,,Hoe we verder gaan? Dat zal de aankomende dagen wel worden beslist. Kijk, het zijn tegenvallende resultaten en daar moet ik ook niet voor weglopen. Dat is gewoon het verhaal, maar we moeten niet vergeten dat het ook met andere oorzaken te maken heeft.” Bekijk het gehele – oprechte – interview hierboven.

Advertentie
Advertentie

Meer over Tweede Divisie