Home Competities Eerste Divisie Portugese verdediger Ramos sluit aan bij FC Twente

Portugese verdediger Ramos sluit aan bij FC Twente

FC Twente is drukdoende om de selectie vorm te geven voor de start van het nieuwe seizoen. Maandag maakte de club op de officiële website bekend dat de Portugese verdediger Rafael Ramos per direct aan zal sluiten. 

- Advertentie -

Amerikaanse competitie
De 23-jarige aanwinst, die volgens de berichtgeving uit de voeten kan als rechtsback, linksback en rechtsbuiten, plaatste zijn handtekening onder een contract voor één seizoen. In het contract werd een eenzijdige optie opgenomen voor FC Twente zodat men hem een jaar extra binnen zou kunnen houden. Ramos kwam recent uit in de hoogste afdeling van het Amerikaanse voetbal. Hij speelde voor Orlando City en Chicago Fire.

Profiel
Ted van Leeuwen toonde zich uitermate tevreden met de nieuwste aanwinst. ,,Toen bleek dat Rafael beschikbaar kwam, hebben we niet geaarzeld. Op de rechtsback-positie waren we niet dubbel bezet. Ramos is snel, zeer aanvallend en heeft een geweldige voorzet, ook van links trouwens. Als we hem het plezier in het voetballen kunnen teruggeven, kan hij uitgroeien tot een zeer waardevolle speler.  Bovendien van het type dat past in ons profiel”.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES