maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlClubsBVV BarendrechtPoldervaart: 'Soms ook wel erg geschrokken'

Poldervaart: ‘Soms ook wel erg geschrokken’

Barendrecht kende een prima vorig seizoen, maar de voorbereiding op het aankomende seizoen gaat met ups en downs. Coach Adrie Poldervaart blikt in het AD terug: ,,Het was soms een ruime 8, maar ook af en toe een lage 5. Ik heb dingen gezien waar ik blij van werd, maar ben soms ook wel erg geschrokken. Nu is mijn voorbereiding altijd wel wisselvallig, want ik probeer veel systemen uit. Tegen Capelle en Leonidas was het gewoon niet goed.”

Ziekenboeg
Barendrecht worstelt met een tamelijk gevulde ziekenboeg: ,,Bas Mourits en Burak Dogan kampen al sinds vorig seizoen met een blessure en dat duurt nog wel eventjes. Donny Navajas Sanchez heeft last van zijn lies, die redt het begin van de competitie ook niet. Yorick van Deelen viel in de voorbereiding op zijn schouder, maar die hoopt deze week weer te kunnen trainen. Melvin Winterberg ging zaterdag na twintig minuten uit voorzorg naar de kant met klachten aan zijn hamstring, maar die zal wel weer snel kunnen aansluiten. Dit aantal blessures kunnen we eigenlijk niet hebben, want daarvoor is de selectie veel te smal.”

Veel winnen
Poldervaart vindt goed voetbal spelen belangrijker dan zo hoog mogelijk eindigen: ,,Ik ben nooit zo van de doelstellingen, want het gaat mij er om dat we mooi en goed voetbal spelen. Doen we dat, dan gaan we ook veel winnen. Natuurlijk willen we in de tweede divisie blijven en natuurlijk willen we het beter doen dan vorig jaar. Dat is dan dus een plek bij de top-7.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD