maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde Divisie'Polak heeft spijt van aangekondigd vertrek bij SJC'

‘Polak heeft spijt van aangekondigd vertrek bij SJC’

Sjaak Polak heeft spijt van zijn aangekondigde vertrek bij SJC. De oud-prof besloot na dit seizoen afscheid te nemen bij de Noordwijkers omdat de club meer wilde inzetten op het inpassen van eigen jeugd, maar nu de koers is gewijzigd baalt Polak dat hij na dit seizoen vertrekt, zegt hij tegenover Omroep West.

,,De club maakt een keuze en ik heb dat ook gedaan. En ja, daar heb ik spijt van. Ik vind het jammer om deze groep te verlaten. Dat meen ik echt. Ik heb een goede band met de jongens, we trainen goed en de onderlinge verstandhoudingen zijn goed. Maar ik hoop dat er nog een mooie uitdaging komt. (..) Ik heb gewoon een hele moeilijke periode achter de rug. Ik wil deze club helemaal niet te kort doen, maar ik ben gewoon een jongen die voor deze groep wil vechten, maar als je te horen krijgt dat je met jeugd verder wil gaan en uiteindelijk net weer niet. Dan is dat voor mij heel moeilijk.”

Polak baalt tevens van het feit dat hij niet is toegelaten tot de cursus Coach Betaald Voetbal. ,,Dat vind ik echt heel jammer. Ik ben niet zielig en ze denken misschien: Sjaak geeft op… Nou, ik geef nooit op. (..) Als je toegelaten wordt, kan je je echt doorontwikkelen. Er gaan meer deuren open. Je kan bijvoorbeeld assistent worden bij een betaald voetbalclub. Maar ik ben Sjaak, en ik moet blijkbaar harder knokken voor zo’n plekje.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD