zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlPodcastPODCAST | Voetbal 247 EK-editie: #4 'Het was voor mij geen optie...

PODCAST | Voetbal 247 EK-editie: #4 ‘Het was voor mij geen optie om het voetbal na zo’n jaar vaarwel te zeggen’

Het zal jullie niet ontgaan zijn, het EK is in volle gang en daarom komt Voetbal247.nl met een gloednieuwe podcastserie: de 247 EK-podcast. Gedurende het Europees kampioenschap volgen we het Nederlands Elftal op de voet en bespreken we ook de overige opvallende wedstrijden uit het toernooi. Dit doen we iedere aflevering samen met een nieuwe gast die actief is in de hoogste regionen van het amateurvoetbal. In de vierde aflevering gaat Voetbal247.nl op bezoek bij de spits van IJsselmeervogels: Danny van den Meiracker.

In de aflevering blikt presentator Justin Klein samen met Van den Meiracker terug op de wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Noord-Macedonië. Een wedstrijd die eerder leek op een uitzwaaiwedstrijd, omdat Nederland zich na de overwinning op Oostenrijk al tot groepswinnaar had gekroond.

Na het spelen van de groepsfase wordt de balans opgemaakt. In welk systeem moeten we gaan spelen? Wordt het Donyell Malen in de spits of toch Wout Weghorst? En zijn we wel bestand tegen kwalitatief betere ploegen in de knock-outfase?

Naast de wedstrijden van het Nederlands Elftal worden ook de overige hoogtepunten uit het toernooi onder de loep genomen. „Italië is een ploeg die mij positief verrast. Vanaf de eerste wedstrijd spelen zij goed voetbal en zijn ze heel overtuigend. En met dat volkslied staan ze op voorhand al 1-0 voor”, aldus de spits van de Rooien

De aanvaller gaat zich met IJsselmeervogels vanaf maandag 5 juli weer opmaken voor een nieuw seizoen. Van den Meiracker blikt in de aflevering al even vooruit: „We spelen de eerste wedstrijd op de Westmaat tegen de Graafschap. Een mooi affiche, maar of het ook slim is om daar als eerste ploeg tegen te spelen, weet ik niet.” Daarnaast vertelt de aanvaller over zijn overweging om te stoppen met voetbal en deelt hij zijn mening over de huidige selectie van zijn ploeg.

Beluister de podcast hieronder, via Spotify of via Apple Podcasts. Abonneer je gelijk op onze kanalen, zodat je niets meer hoeft te missen!

Eerder bracht Voetbal247.nl al speciale EK podcasts met:
Ruud Kaiser
Matthijs Blijham
Sander de Brito Roque

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD