Volg ons

Podcast

Vanaf donderdag weer wekelijks de Voetbal247-podcast! Te gast in aflevering 1: Niek Oosterlee

Vanaf donderdag weer wekelijks de Voetbal247-podcast! Te gast in aflevering 1: Niek Oosterlee

Aanstaande donderdag is hij er weer: de Voetbal247-podcast! De eerste van alweer het derde seizoen van de wekelijkse show over alles wat er is gebeurd en gaat gebeuren in het wereldje van het Nederlandse topamateurvoetbal. De eerste gast van het seizoen is een man die zijn sporen door de jaren heeft verdiend bij o.a clubs als GVVV, Rijnsburgse Boys en FC Lisse. Zijn naam: Niek Oosterlee.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Dat gezegde lijkt na de coronastop sterker te gelden dan ooit tevoren. Hoe staan de clubs er voor? Wat zijn de verwachtingen en welke transfers zijn er in de laatste weken nog voltooid? We kijken samen met Niek Oosterlee terug op zijn carrière en zijn hoogtepunten. Dit alles en wat verder nog ter tafel komt vanuit andermaal de studio van RTV Katwijk.

Vanaf donderdagmiddag is de nieuwe aflevering van de Voetbal247.nl Podcast weer te beluisteren via de bekende platforms. Heb je een vraag voor onze gasten, kun je die via de sociale kanalen van Voetbal247.nl stellen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Podcast