Volg ons

Blauw Geel'38

PODCAST | Peter Bijvelds (Blauw Geel ’38) schuift aan

PODCAST | Peter Bijvelds (Blauw Geel ’38) schuift aan

Woensdagavond schuift in de podcast van Voetbal247.nl Peter Bijvelds aan. Met hem praten we over zijn liefde voor Blauw Geel ’38 en de actualiteit van de Derde Divisie Zondag.

Daarnaast zal het zeer waarschijnlijk ook gaan over algemene voetbalzaken, waar Bijvelds als directeur van TOP Oss en eerder FC Den Bosch ongetwijfeld een uitgesproken mening over heeft. Bijvelds wordt ontvangen door presentator Dimitri van Tuijl en Henk Kasius.

Uiteraard hebben we ook weer ruimte voor jouw vragen aan Peter Bijvelds. Stel ze via onze sociale kanalen en luister donderdag weer naar een kakelverse Voetbal247.nl Podcast via onze website, via Spotify of via Apple Podcasts! Abonneer je gelijk op onze kanalen, zodat je geen show meer hoeft te missen!

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Blauw Geel'38