vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlPodcastPODCAST met Gert Jan Karsten | 'Aan dit interview kan je horen...

PODCAST met Gert Jan Karsten | ‘Aan dit interview kan je horen wat er mis is bij de KNVB’

Barendrecht lijkt gedegradeerd na de onderlinge confrontatie met VVSB verloren te hebben. Hoe moet het verder met de soap over promotie naar de Eerste Divisie? Had HHC dit seizoen een gooi kunnen doen naar het ‘kampioenschap’? ,,Doelstelling is het linkerrijtje en alles wat daarboven is, is mooi meegenomen”. Er wordt gesproken over weekendvoetbal voor de Hoofdklasse en Derde Divisie doordat de afstanden tussen de clubs te lang zouden zijn.

Het kwam allemaal voor in de vierde podcast van Voetbal247.nl met in deze uitzending presentator Dimitri van Tuijl, hoofdredacteur en trotse vader Jelmer Geerds en te gast HHC-hoofdtrainer Gert Jan Karsten. Aan de lijn spraken we met Willy Sticker, voormalig voorzitter van HSC’21 en de voorzitter van de CVTD (Tweede en Derde Divisie), die ons meer vertelt over de ontwikkelingen met betrekking tot de voetbalpiramide. Genoeg reden om te luisteren dus!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD