zondag, maart 7, 2021
Home Podcast PODCAST | Komende Voetbal247.nl Podcasts uitgesteld zolang voetbal stil ligt

PODCAST | Komende Voetbal247.nl Podcasts uitgesteld zolang voetbal stil ligt

De Voetbal247.nl Podcast wordt noodgedwongen voor onbepaalde tijd op pauze gezet. Enerzijds omdat er buiten het coronavirus weinig stof tot praten is, maar tevens omdat we het als redactie onverantwoord vinden om terwijl het openbare land vrijwel stil ligt gasten uit het hele land, samen met onze redactieleden, naar een studio te laten komen en daar in een kleine ruimte een podcast maken.

- Advertentie -

Dat is voor ons maatschappelijk onverantwoord, omdat we niet het risico mogen nemen verdere verspreiding van het virus mogelijk te maken. We nemen deze beslissing uiteraard met pijn in het hart, want we keken reikhalzend uit naar de komende weken, waarin interessante gasten zouden aanschuiven om te praten over de mooiste periode van het seizoen.

Onze ‘pauze’ duurt zolang het voetbal stil ligt en/of tot van overheidswege gemeld wordt dat de coronacrisis voorbij is. We hopen op begrip bij onze luisteraars. Voor wie toch graag in deze voetballoze tijd behoefte heeft aan discussies over topamateurvoetbal, verwijzen wij graag naar onze eerdere afleveringen met onder meer Peter Wesselink, Eric Meijers, Jan Zoutman, Rick Adjei, Eric Speelziek, John Blok, Rogier Veenstra, Berry Powel, Paul van der Zwaan, Jochem Twisker, Gert Jan Karsten, Cesco Agterberg, Gert-Jan Bunt, Cees Bruinink, André van Diermen, René van der Kooij, Thomas Reynaers en diverse ‘kenners’ en verslaggevers van het topamateurvoetbal.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES