dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePODCAST | #9: 'Ik heb mijn plezier teruggevonden in het amateurvoetbal.'

PODCAST | #9: ‘Ik heb mijn plezier teruggevonden in het amateurvoetbal.’

Het is weer donderdag, dus dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals gewoonlijk worden er weer allerlei zaken uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland besproken. Er wordt met verschillende gasten teruggekeken op wat is geweest en wat er nog gaat komen.

Met deze week de negende podcast van dit seizoen! Een iets andere opzet dan normaal, vanwege ziekte op de redactie. Maar we hadden weer een studiogast! Spits Tim Waterink van de koploper in de Derde Divisie Zondag, O.S.S.’20, vertelt over zijn verleden bij BVO’s en hoe hij het plezier terugvond van voetballen in de amateurwereld. Verder kijken we terug op afgelopen weekend, blikken we vooruit en hadden we verslaggevers bij de bekerwedstrijden van Spakenburg, het Haagse Quick en Sparta Nijkerk die vertellen over de gespeelde wedstrijden. Natuurlijk hebben wij het ook over het vertrek van John de Wolf bij Spakenburg.

Dit allemaal en meer komt voorbij in de podcast van Voetbal247. Henk Kasius is afwezig door griep. O.S.S.’20-spits Tim Waterink zit samen met presentator Dimitri van Tuijl in de studio. Robert Toret (Gooi- en Eemlander), Niels Veldhoven en Jacob-Jan van de Groep (AD) zijn aan de telefoon te horen. Genoeg redenen om te luisteren dus! Beluister de podcast hier onder of via Spotify! Abonneer je gelijk op ons kanaal, zodat je geen show meer hoeft te missen.

BELUISTER DE PODCAST

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Ik verwacht niet veel van Spakenburg dit jaar.’
2. ‘DOVO heeft gewoon een matige selectie.’
3. ‘Sparta Nijkerk eindigt in de top-5.’
4. ‘Quick is meer een sociëteit dan een voetbalclub.’
5. ‘Ik heb wel te doen met John de Wolf.’
6. ‘Een betaalde technisch directeur heeft geen toegevoegde waarde.’
7. ‘Zonder budgetverhoging heeft Hercules haar plafond wel bereikt.’
8. ‘Berry Powel over GVVV, DVS’33 en zijn eeuwige jeugd’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD