HomePodcastPODCAST | #9 'Cesco Agterberg is de Nederlandse Claudio Ranieri'

PODCAST | #9 ‘Cesco Agterberg is de Nederlandse Claudio Ranieri’

Het is weer donderdag, dus dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals gewoonlijk bespreken we de actualiteiten en ontwikkelingen uit het topamateurvoetbal. We blikken met verschillende gasten terug én vooruit.

Met deze week: TEC keert na één jaar alweer terug in de Tweede Divisie. De Tielenaren wonnen afgelopen zondag van JCV Cuijck en keren na 1 seizoen weer terug op het hoogste niceau. Smaakmaker Serhat Koc geeft een inkijkje van dit seizoen en vertelt over zijn beweegredenen voor zijn vervolgstap in België. Voor wie ook promotie naar de Tweede Divisie gloort is ASWH. Onder leiding van trainer Cesco Agterberg bezorgt de reuzendoder uit Hendrik-Ido-Ambacht menig DVS’33- en Quick Boys-aanhanger slapeloze nachten. Want ASWH heeft de periodetitel voor het grijpen en dat zou ten koste gaan van één van de oorspronkelijke titelfavorieten! Agterberg was te gast in de studio en vertelt uitgebreid over zijn werkwijze, voetbalvisie en zijn overstap naar SDC Putten. Ook kijken we naar de Derde Divisie Zaterdag, waar Noordwijk zich zaterdag tot kampioen kroonde.

Dit allemaal en meer komt voorbij in de negende aflevering van de podcast van Voetbal247.nl Presentator Dimitri van Tuijl, hoofdredacteur Jelmer Geerds en Cesco Agterberg schoven aan in de studio, dus meer dan genoeg redenen om te luisteren!

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Het Duitse IJsselmeervogels trekt aan het langste eind’
2. ‘’Je kunt nog beter een lantaarnpaal achterin zetten!’
3. “Misschien had ik achteraf naar Liverpool moeten gaan”
4. ‘Aan dit interview kan je horen wat er mis is bij de KNVB’
5. “Achilles is gewoon al kapot”
6. ‘’Landvreugd houdt een groep psychopaten goed bij elkaar’’
7. ‘’Als je het over AFC hebt, heb je het over Jack van Gelder’’
8. ‘’VVSB was al dood en begraven”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.