woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePODCAST | #8 ‘’VVSB was al dood en begraven’’

PODCAST | #8 ‘’VVSB was al dood en begraven’’

Het is weer donderdag, dus dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals gewoonlijk worden er weer allerlei zaken uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland besproken. Er wordt met verschillende gasten teruggekeken op wat is geweest en wat er nog gaat komen.

Met deze week: Barendrecht is officieel gedegradeerd uit de Tweede Divisie door de 2-1 nederlaag bij GVVV is de ploeg van Jack van den Berg definitief veroordeeld tot minimaal één seizoen in de Derde Divisie Zaterdag. Verder: staan de spelers van IJselmeervogels nou wél of niet achter trainer Verdonkschot? VVSB wint wéér en heeft met een nacompetitieplek bijna het onmogelijke gepresenteerd door nog zicht te hebben op lijfsbehoud. Wie had daar in de winterstop nog een cent voor gegeven? Trainer Eric Meijers hebben wij hierover aan de lijn. Ook blikken wij met keeper en clubicoon van Odin’59, Barry van Dijk, terug op 15 jaar bij zijn club uit Heemskerk.

Dit allemaal en meer komt voorbij in de achtste aflevering van de podcast van Voetbal247. Henk Kasius is samen met presentator Dimitri van Tuijl aanwezig in de studio en Robert Toret, Eric Meijers en Barry van Dijk zijn aan de telefoon. Genoeg redenen om te luisteren dus!

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Het Duitse IJsselmeervogels trekt aan het langste eind’
2. ‘’Je kunt nog beter een lantaarnpaal achterin zetten!’
3. “Misschien had ik achteraf naar Liverpool moeten gaan”
4. ‘Aan dit interview kan je horen wat er mis is bij de KNVB’
5. “Achilles is gewoon al kapot”
6. ‘’Landvreugd houdt een groep psychopaten goed bij elkaar’’
7. ‘’Als je het over AFC hebt, heb je het over Jack van Gelder’’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD