dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlPodcastPODCAST | #8 Jochem Twisker over zijn GVVV-vertrek, toekomst, Spakenburg en nog...

PODCAST | #8 Jochem Twisker over zijn GVVV-vertrek, toekomst, Spakenburg en nog veel meer

Het is weer donderdag en dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals je gewend bent, bespreken we met verschillende gasten allerhande onderwerpen uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland en kijken we terug wat geweest is en wat er nog gaat komen. 

De Voetbal247-Podcast heeft deze week zijn vleugels weer uitgeslagen en landde uiteindelijk in Bussum, waar presentator Dimitri van Tuijl en Jelmer Geerds gastvrij werden ontvangen door Jochem Twisker.

Met de oefenmeester bespreken we zijn vertrek bij GVVV, zijn toekomst en ambities, hoe hij kijkt naar het sportieve dal van Spakenburg, de knappe prestaties van Hercules, De Treffers en Gemert en discussiëren we over op welke manier we kunnen spreken van  ‘succes’ voor een trainer.

Natuurlijk hebben we ook aandacht voor de ontwikkelingen en actualiteiten in de verschillende competities, zoals het vertrek van Lieven Gevaert bij Hoek, de eerste nederlaag van Sparta Nijkerk en de opleving bij IJsselmeervogels. Volgende week zijn we er niet in verband met het midweekse bekerprogramma.

Beluister de podcast hieronder, via Spotify of via Apple Podcasts! Abonneer je gelijk op onze kanalen, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD