maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePODCAST | #8: Berry Powel over GVVV, DVS'33 en zijn eeuwige jeugd

PODCAST | #8: Berry Powel over GVVV, DVS’33 en zijn eeuwige jeugd

Het is weer donderdag, dus dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals gewoonlijk worden er weer allerlei zaken uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland besproken. Er wordt met verschillende gasten teruggekeken op wat is geweest en wat er nog gaat komen.

Met deze week in de achtste podcast van dit seizoen: Uiteraard wordt er nabeschouwd op de spraakmakende de Spakenburgse derby, neemt analist Henk Kasius het op voor de veelbesproken Argjend Selimi, verliest Katwijk bij TEC en neemt bij Scheveningen de druk toe om punten te halen. De Scheveningers hebben pas 2 punten en lopen na acht rondes al achter de feiten aan. In de Derde Divisie Zaterdag wint ODIN’59 verrassend met ruime cijfers bij Harkemase Boys en is het nu al paniek bij GOES? Verder bespreken wij de carrière van de oudste spits van de Tweede Divisie en tevens tafelgast: Berry Powel. Ook dit seizoen weet de 39-jarige spits niet van stoppen en is het bijna wekelijks weer raak. Wij bespreken onder andere zijn keuze voor GVVV en hoe lang wil “Mr. Oops I did it again” nog doorgaan?

Dit allemaal en meer komt voorbij de podcast van Voetbal247. Henk Kasius en GVVV-spits Berry Powel zitten samen met presentator Dimitri van Tuijl in de studio. Genoeg redenen om te luisteren dus! Beluister de podcast hier onder of via Spotify! Abonneer je gelijk op ons kanaal, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Ik verwacht niet veel van Spakenburg dit jaar.’
2. ‘DOVO heeft gewoon een matige selectie.’
3. ‘Sparta Nijkerk eindigt in de top-5.’
4. ‘Quick is meer een sociëteit dan een voetbalclub.’
5. ‘Ik heb wel te doen met John de Wolf.’
6. ‘Een betaalde technisch directeur heeft geen toegevoegde waarde.’
7. ‘Zonder budgetverhoging heeft Hercules haar plafond wel bereikt.’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD