maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePODCAST | #7: ‘Zonder budgetverhoging heeft Hercules haar plafond wel bereikt'

PODCAST | #7: ‘Zonder budgetverhoging heeft Hercules haar plafond wel bereikt’

Het is weer donderdag, dus dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals gewoonlijk worden er weer allerlei zaken uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland besproken. Er wordt met verschillende gasten teruggekeken op wat is geweest en wat er nog gaat komen.

Met deze week in de 7e podcast van dit seizoen: Veel aandacht voor talentenfabriek USV Hercules! De topclubs weten de weg naar het Utrechtse sportpark elk jaar weer te vinden en dat gaat volgens technisch manager René van der Kooij niet altijd op een even chique manier. Wat is zijn geheim om telkens weer de parels te vinden in de lagere klassen en welke groei kan Hercules nog doormaken? Daarnaast vroegen we hem of trainer Jochem Twisker en hij volgend jaar eigenlijk nog wel te zien zullen zijn op Voordorp? Verder blikken we terug op de Tweede Divisie waar een ‘hongerig’ ogend AFC wint bij kampioenskandidaat Katwijk, pakt Spakenburg de eerste drie punten van het seizoen en hoe groot zijn de zorgen bij Scheveningen? In de Derde Divisie Zaterdag verliest Sparta Nijkerk voor het eerst en haalt ODIN’59 uit tegen GOES wat sinds de overstap naar de zaterdag nog niet in heel goede doen is.

Dit allemaal en meer komt voorbij de podcast van Voetbal247.nl Technisch manager van Hercules René van der Kooij en hoofdredacteur Jelmer Geerds zitten samen met presentator Dimitri van Tuijl in de studio om er weer een mooi, inhoudelijk gesprek van te maken. Genoeg redenen om te luisteren dus! Beluister de podcast hier onder of via Spotify! Abonneer je gelijk op ons kanaal, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Ik verwacht niet veel van Spakenburg dit jaar.’
2. ‘DOVO heeft gewoon een matige selectie.’
3. ‘Sparta Nijkerk eindigt in de top-5.’
4. ‘Quick is meer een sociëteit dan een voetbalclub.’
5. ‘Ik heb wel te doen met John de Wolf.’
6. ‘Een betaalde technisch directeur heeft geen toegevoegde waarde.’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD