donderdag, februari 25, 2021
Home Competities Derde Divisie PODCAST | #7: 'Natuurlijk wil ik boven Katwijk eindigen!'

PODCAST | #7: ‘Natuurlijk wil ik boven Katwijk eindigen!’

Het is weer donderdag en dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals je gewend bent, bespreken we met verschillende gasten allerhande onderwerpen uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland en kijken we terug wat geweest is en wat er nog gaat komen.

Dit keer een bijzondere aflevering, want we nemen afscheid van de studio van RTV Katwijk. Als dank voor het lenen van de studio is de presentatie dit keer in handen van de eindredacteur Sport van die omroep: Jaap Kloos. Verder schuift Technisch Directeur van Quick Boys, Gert Pluimgraaff, aan bij de gastpresentator en vaste tafelheer Henk Kasius.

Veel Quick Boys dus in deze uitzending, maar ook veel over het leven van een Technisch Directeur in de Tweede Divisie. Verder wordt er besproken of er nu wél of niet gevoetbald moet worden in coronatijd, het gemis van het derbygevoel en het vervolg van de amateurclubs in de KNVB Beker.

Dit allemaal en meer komt voorbij in de podcast van Voetbal247.nl In ongeveer een uur tijd nemen praten we je weer helemaal bij over het topamateurvoetbal in deze sportief droevige tijden. Genoeg redenen om te luisteren dus!

Met betrekking tot onze podcast de komende weken kijken we naar een mogelijke aangepaste vorm of frequentie, afhankelijk van de ontwikkelingen ten aanzien van corona en het topamateurvoetbal. We houden je daar uiteraard van op de hoogte!

Beluister de podcast hieronder, via Spotify of via Apple Podcasts! Abonneer je gelijk op onze kanalen, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Seizoen 3

1. ‘Trainer zijn is een ervaringsvak’
2. ‘Mengerink naar AFC, waarom niet?’
3. ‘Ik wil het liefst een stadion in Veghel.’
4. ‘Herstel: Rijnsburgse Boys is GEEN titelfavoriet.’
5. ‘De KNVB gaat voorbij aan de volksgezondheid.”
6. ‘Het ontbreekt soms aan visie bij Hoek’

Eerdere seizoenen

Voetbal247-Podcast Seizoen 2
Voetbal247-Podcast Seizoen 1

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments