maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagPODCAST | #7: "Ik wil op elk niveau kampioen worden."

PODCAST | #7: “Ik wil op elk niveau kampioen worden.”

 

Het is weer donderdag en dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals je gewend bent, bespreken we met verschillende gasten allerhande onderwerpen uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland en kijken we terug wat geweest is en wat er nog gaat komen. 

De Voetbal247-Podcast heeft deze week zijn vleugels weer uitgeslagen en landde uiteindelijk in Woerden, waar gelegenheidspresentator Henk Kasius en Theo Uphus geweldig zijn ontvangen bij Sportlust ’46 op Sportpark Cromwijck. Daar schoof trainer Patrick Loenen aan als onze gast.

Met de Utrechtse coach bespreken we alles wat er de afgelopen week in het topamateurvoetbal gebeurde. Uiteraard komen de lege trainersstoel bij GVVV en de pas gevulde trainersstoel bij IJsselmeervogels aan bod. Verder bespreken we de gang naar de rechter van zondaghoofdklasser RKAVV, die wil overstappen naar het zaterdagvoetbal, maar van de KNVB dan een klasse lager moet instromen.

Natuurlijk hebben we ook aandacht voor de Derde Divisie, met op zondag een aantal titelpretendenten en over de gehele linie de meest gelijkwaardige competitie. En hoe lang houden promovendi ACV en Sportlust ’46 de huidige flow vol? Verder vertelt Patrick Loenen over het trainerschap, werken bij Sportlust ’46 en zijn bijzondere ambitie. ,,Ik wil op elk niveau kampioen worden.”

Beluister de podcast hieronder, via Spotify of via Apple Podcasts! Abonneer je gelijk op onze kanalen, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD