vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlPodcastPODCAST | #7 ‘’Als je het over AFC hebt, heb je het...

PODCAST | #7 ‘’Als je het over AFC hebt, heb je het over Jack van Gelder’’

Het is weer donderdag, dus dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals gewoonlijk worden er weer allerlei zaken uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland besproken. Er wordt met verschillende gasten teruggekeken op wat is geweest en wat er nog gaat komen.

Met deze week: AFC is de kampioen van de Tweede Divisie! De Amsterdammers mochten afgelopen zondag de schaal in de lucht houden na met 5-0 gewonnen gewonnen te hebben Scheveningen. Sander de Brito Roque, scheidsrechter en hoofddocent KNVB is te gast aan tafel en vertelt over zijn mooiste momenten in zijn scheidsrechtersloopbaan. Ook wordt er teruggekeken op de Derde Divisie Zaterdag waar Quick Boys maar net in de titelrace met Noordwijk blijft door vlak voor tijd de derby van FC Lisse te winnen. Ook spannend is het in de Derde Divisie Zondag waar de titelrace ook nog open ligt. TEC is momenteel lijstaanvoerder, maar voelt de hete adem van Jong Volendam in de nek. Welke oranje ploeg zien we volgend jaar terug in de Tweede Divisie?

Dit allemaal en meer komt voorbij in de zevende aflevering van de podcast van Voetbal247. Niet alleen De Brito Roque is te gast, maar ook presentator Dimitri van Tuijl en verslaggever Henk Kasius zijn aanwezig. Genoeg redenen om te luisteren dus!

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Het Duitse IJsselmeervogels trekt aan het langste eind’
2. ‘’Je kunt nog beter een lantaarnpaal achterin zetten!’
3. “Misschien had ik achteraf naar Liverpool moeten gaan”
4. ‘Aan dit interview kan je horen wat er mis is bij de KNVB’
5. “Achilles is gewoon al kapot”
6. ‘’Landvreugd houdt een groep psychopaten goed bij elkaar’’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD