woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePODCAST | #6 ‘’Landvreugd houdt een groep psychopaten goed bij elkaar’’

PODCAST | #6 ‘’Landvreugd houdt een groep psychopaten goed bij elkaar’’

Het is weer donderdag, dus dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals gewoonlijk worden er weer allerlei zaken uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland besproken. Er wordt met verschillende gasten teruggekeken op wat is geweest en wat er nog gaat komen.

Met deze week: AFC is met acht punten voorsprong op de Vogels zo goed als kampioen. Rob de Boer, voorzitter van de technische commissie van GVVV, is te gast en vertelt over zijn club en hoe het bestuurlijk er allemaal aan toegaat. TEC haalt Jong Volendam in en is lijstaanvoerder in de Derde Divisie Zondag. Keren de Tielenaren na een seizoen afwezigheid alweer terug in de Tweede Divisie? Ook in de Derde Divisie Zaterdag ligt de titelrace weer helemaal open door een overwinning van Quick Boys op koploper Noordwijk. Wie heeft de langste adem?

Dit allemaal en meer komt voorbij in de zesde aflevering van de podcast van Voetbal247. Niet alleen Rob de Boer is te gast, maar ook presentator Dimitri van Tuijl, hoofdredacteur Jelmer Geerds en Mark Kloostra (verslaggever RTV Utrecht) zijn aanwezig. Yordi Teijssse is te gast aan de telefoon en vertelt over het seizoen met AFC en zijn bijzondere band met IJsselmeervogels-spits Danny van den Meiracker. Genoeg redenen om te luisteren dus!

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Het Duitse IJsselmeervogels trekt aan het langste eind’
2. ‘’Je kunt nog beter een lantaarnpaal achterin zetten!’
3. “Misschien had ik achteraf naar Liverpool moeten gaan”
4. ‘Aan dit interview kan je horen wat er mis is bij de KNVB’
5. “Achilles is gewoon al kapot”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD