dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePODCAST | #6 'IJsselmeervogels heeft de transferblunder van de eeuw gemaakt.'

PODCAST | #6 ‘IJsselmeervogels heeft de transferblunder van de eeuw gemaakt.’

Het is weer donderdag en, na twee weken afwezigheid, betekent dat eindelijk weer: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals je gewend bent, bespreken we met verschillende gasten allerhande onderwerpen uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland en kijken we terug wat geweest is en wat er nog gaat komen. 

In deze zesde aflevering zitten we dit keer in de Studio van RTV Utrecht en was het geluid goed!. Presentator Dimitri van Tuijl bespreekt samen met Voetbal247-hoofdredacteur Jelmer Geerds en studiogast Menno Schilder (verslaggever RTV Utrecht) het afgelopen voetbalweekend in de Tweede- en Derde Divisies.

Uiteraard komt er weer voldoende aan bod! Zo wordt vooral IJsselmeervogels hevig onder de loep genomen na het vertrek van hooftrainer Berry Smit. Is het wel zijn fout dat de Rooien er zo slecht voor staan of ligt het probleem dieper? Zal hij zijn weggepest bij de club? Ook bij blauwe buurman Spakenburg gaat het nog niet bepaald crescendo. De Blauwen verloren wederom, dit keer met 3-1 van ASWH wat door middel van deze zege de eerste driepunter mocht noteren. Na trainersstress bij Rood, lijkt het ook bij Blauw verre van rustig. Verder maakt koploper Katwijk gehakt van Jong Sparta in een wedstrijd die van te voren nog tussen de nummer 1 en 2 ging. Opvallend is dat ster Marciano Mengerink voor de tweede keer op rij gepasseerd werd. Een fout of juist niet?

In de Derde Divisie Zaterdag is SteDoCo verrassend genoeg slecht begonnen en staat het in de onderste regionen. FC Lisse is bezig aan een opmars en heeft met de derde overwinning oprij de tweede plaats bemachtigd en ondertussen loopt koploper Sparta Nijkerk weg en staat het alweer vier punten los op de rest.

In de Derde Divisie Zondag is er aandacht voor met name de Utrechtse clubs Hoogland en Hercules. Deze clubs volgt onze gast Menno Schilder op de voet voor RTV Utrecht en is dus op de hoogte van alle ins en outs. Hij zag hoe Hoogland dit weekend de eerste driepunter pakte, al was het met een ‘kick and rush’-tactiek. Verder, heeft Hercules volgens de Utrechtse verslaggever goud in handen, alleen het probleem is niet het team, maar het dramatische veld. Dit en nog veel meer in de kakelverse aflevering.

Beluister de podcast hieronder, via Spotify of via Apple Podcasts! Abonneer je gelijk op onze kanalen, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD