maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePODCAST | #6: ‘Een betaalde technisch directeur heeft geen toegevoegde waarde.'

PODCAST | #6: ‘Een betaalde technisch directeur heeft geen toegevoegde waarde.’

Het is weer donderdag! We zijn er een weekje tussenuit geweest, maar nu weer volledig terug. Dus dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals gewoonlijk worden er weer allerlei zaken uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland besproken. Er wordt met verschillende gasten teruggekeken op wat is geweest en wat er nog gaat komen.

Met deze week in de zesde podcast van dit seizoen: In de Derde Divisie Zaterdag gaat promovendus Sparta Nijkerk alleen aan kop na winst op DVS. Bovendien hebben heeft de ploeg van Eric Speelziek nog een wedstrijd tegoed. Is er een “Noordwijkje” in de maak? Ook wordt er uiteraard teruggekeken op de soap van de familie Derks rondom Achilles’29 wat afgelopen week een nieuw hoofdstuk kreeg. Daarbuiten hebben wij technisch directeur van koploper in de Tweede Divisie, IJsselmeervogels, André van Diermen in de studio die ons een kijkje geeft binnen in de club. Onder andere het transferbeleid, de bijna-aanstelling van Danny Buijs en de targets van het aankomende seizoen.

Dit allemaal en meer komt voorbij de podcast van Voetbal247. Hoofdredacteur Jelmer Geerds en bovengenoemde André van Diermen (IJselmeervogels) zitten samen met presentator Dimitri van Tuijl in de studio. Genoeg redenen om te luisteren dus! Beluister de podcast hier onder of via Spotify! Abonneer je gelijk op ons kanaal, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Ik verwacht niet veel van Spakenburg dit jaar.’
2. ‘DOVO heeft gewoon een matige selectie.’
3. ‘Sparta Nijkerk eindigt in de top-5.’
4. ‘Quick is meer een sociëteit dan een voetbalclub.’
5. ‘Ik heb wel te doen met John de Wolf.’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD