dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePODCAST | #5 'Spakenburg is een prachtige club om een enorme hekel...

PODCAST | #5 ‘Spakenburg is een prachtige club om een enorme hekel aan te hebben.’

Het is weer donderdag en dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals je gewend bent, bespreken we met verschillende gasten allerhande onderwerpen uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland en kijken we terug wat geweest is en wat er nog gaat komen. 

In deze vijfde aflevering zitten we weer in de vertrouwde studio bij RTV Katwijk, dus zou het geluid weer prima moeten zijn. Presentator Niels Veldhoven bespreekt samen met Voetbal247-coryfee Henk Kasius en studiogasten Kevin Winter (Technisch Manager FC Lisse) & RTV Rijnmond-commentator Philip van Es het afgelopen voetbalweekend in de Tweede en Derde Divisie.

Uiteraard komt er weer voldoende ter tafel in deze lange uitzending. Zo gaat het onder andere over het scouten van FC Lisse. Volgens Kevin Winter heeft de ploeg uit de Bollenstreek het beste middenveld van de Derde Divisie en liggen de Tweede Divisie-clubs te slapen. Verder bespreken we de opvallend lege reservebank van SteDoCo, deelt Sportlust’46 concurrent DVS’33 een tik uit en hoe zal Joey Jongman zijn terugkeer naar Barendrecht ervaren?

In de Tweede Divisie uiteraard aandacht voor de derby tussen Rijnsburgse Boys en Katwijk die voor de gasten werd overschaduwd door het overlijden van verzorger Frans Albers. Verder; is TEC Tiel koploper, is er verbazing over het duel tussen Kozakken Boys en Spakenburg, is AFC nog geen schim van de verwachte kampioenskandidaat en ziet Philip zijn kampioenskandidaat ASWH nog niet aan zijn verwachtingen voldoen, ondanks een masterclass van spits Luuk Admiraal.

Ook kort aandacht voor de Derde Divisie Zondag waar OFC-coach Pieter Mulder steeds rechter op gaat lopen, laat Serhat Koc UNA opnieuw juichen en is Cesco Agterberg de juiste man voor Westlandia? Bovendien staat er volgende week een bekerronde op het programma waar weer mooie affiches op het programma staan!

Beluister de podcast hieronder, via Spotify of via Apple Podcasts! Abonneer je gelijk op onze kanalen, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD