woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePODCAST | #5: ‘Ik heb wel te doen met John de Wolf.'

PODCAST | #5: ‘Ik heb wel te doen met John de Wolf.’

Het is weer donderdag, dus dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals gewoonlijk worden er weer allerlei zaken uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland besproken. Er wordt met verschillende gasten teruggekeken op wat is geweest en wat er nog gaat komen.

Met deze week in de vijfde podcast van dit seizoen: Wéér een nederlaag voor Spakenburg. Wat is de houdbaarheidsdatum van trainer John de Wolf? De Noordwijk-trein dendert maar door. De ploeg van Kees Zethof wint andermaal en komt al op tien punten uit de eerste 4 wedstrijden. En uiteraard blikken wij vooruit op de kraker tussen VV Kawijk-Quick Boys van aankomend weekend. Scheidsrechter van a.s. zaterdag, Sander de Brito Roque vertelt over zijn aanstelling. En gaan de gaan beloftenteams nou definitief uit de voetbalpiramide?

Dit allemaal en meer komt voorbij de podcast van Voetbal247. Henk Kasius, Bert Kous (RTV Utrecht/FOX Sports) zijn samen met presentator Dimitri van Tuijl in de studio aanwezig om je weer bij te praten en, zoals gezegd, bellen we ook met Sander de Brito Roque. Genoeg redenen om te luisteren dus! Beluister de podcast hier onder of via Spotify! Abonneer je gelijk op ons kanaal, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Ik verwacht niet veel van Spakenburg dit jaar.’
2. ‘DOVO heeft gewoon een matige selectie.’
3. ‘Sparta Nijkerk eindigt in de top-5.’
4. ‘Quick is meer een sociëteit dan een voetbalclub.’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD