vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlPodcastPODCAST | #5 "Achilles is gewoon al kapot"

PODCAST | #5 “Achilles is gewoon al kapot”

Alweer deel 5 van de Voetbal247.nl-podcast. Met deze week o.a. de volgende thema’s: Pakt Quick Boys de laatste strohalm voor het kampioenschap in de Derde Divisie Zaterdag? De blauw/witten nemen het a.s. zaterdag, thuis, op tegen koploper Noordwijk. Ook natuurlijk aandacht voor de Tweede Divisie. Heeft IJselmeervogels afgelopen weekend de titel verspeeld en is AFC nu los van de Rooien? En ook deze week is onze eigen Henk Kasius weer te gast. Hij laat o.a. zijn licht schijnen over de teloorgang bij Achilles’29.

Het kwam allemaal voor in de vijfde podcast van Voetbal247.nl met in deze uitzending presentator Dimitri van Tuijl, verslaggever Henk Kasius en verslaggever Ruben Beukers (Voetbal in de Bollenstreek) aan de telefoon. Verder werd er telefonisch met Quick Boys-aanvoerder Jeffrey Ket voorbeschouwd op de kraker. Ook belden we met Eemdijk-aanvaller Yannick Bouw over de zaken aan de andere kant van de ranglijst.

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Het Duitse IJsselmeervogels trekt aan het langste eind’
2. ‘’Je kunt nog beter een lantaarnpaal achterin zetten!’
3. “Misschien had ik achteraf naar Liverpool moeten gaan”
4. ‘Aan dit interview kan je horen wat er mis is bij de KNVB’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD