dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePODCAST | #4: ‘Quick is meer een sociëteit dan een voetbalclub.'

PODCAST | #4: ‘Quick is meer een sociëteit dan een voetbalclub.’

Het is weer donderdag, dus dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals gewoonlijk worden er weer allerlei zaken uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland besproken. Er wordt met verschillende gasten teruggekeken op wat is geweest en wat er nog gaat komen.

Met deze week in de vierde podcast van dit seizoen: GVVV-spits Berry Powel snoert de monden over de leeftijdsdiscussie en bezorgt Katwijk het eerste puntverlies van dit seizoen. In de Derde Divisie Zaterdag was het smullen geblazen met 43 doelpunten uit 8 wedstrijden. Bij DOVO tegen VVOG werd alleen al 7-5(!) In de Derde Divisie Zondag is Hoogland goed begonnen aan het seizoen. Wat kunnen we van dat team verwachten? En verder: gaat het Haagse Quick na een valse start nog een comeback maken?

Dit allemaal en meer komt voorbij de podcast van Voetbal247. Henk Kasius, Mark Kloostra (RTV Utrecht) en trainer van Quick, Paul van der Zwaan, zijn samen met presentator Dimitri van Tuijl aanwezig in de studio, genoeg redenen om te luisteren dus! Beluister de podcast hier onder of via Spotify! Abonneer je gelijk op ons kanaal, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Ik verwacht niet veel van Spakenburg dit jaar.’
2. ‘DOVO heeft gewoon een matige selectie.’
3. ‘Sparta Nijkerk eindigt in de top-5.’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD