dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePODCAST | #4 'Geef HHC de tijd voor de volgende stap.'

PODCAST | #4 ‘Geef HHC de tijd voor de volgende stap.’

Het is weer donderdag en dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals je gewend bent, bespreken we met verschillende gasten allerhande onderwerpen uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland en kijken we terug wat geweest is en wat er nog gaat komen. 

In deze vierde aflevering gaan we terug naar onze wortels met wat ooit de allereerste bezetting van de Voetval247-Podcast was. Presentator Dimitri van Tuijl bespreekt in de bestuurskamer van Hercules (dank voor de gastvrijheid) met Voetbal247-coryfeën Jelmer Geerds en Henk Kasius het afgelopen voetbalweekend in de Tweede en Derde Divisie.

Uiteraard komt er weer voldoende ter tafel. Zo komt bijvoorbeeld de stroeve start van diverse grote clubs aan bod, speelt GVVV volgend jaar een niveautje lager, heeft Jelmer Geerds nu al spijt van zijn kampioensvoorspelling en hebben we het uitgebreid over de koerswijziging bij HHC Hardenberg.

Ook in de Derde Divisie Zaterdag ziet de stand er nog niet zo uit als wat er over het algemeen verwacht werd, levert het pijnlijke verlies tegen SteDoCo en de zeer matige start nu al stress op bij HSV Hoek en weet ODIN’59 zich überhaupt wel uit deze moeilijke situatie te knokken? In Derde Divisie Zondag beleeft JOS Watergraafsmeer een uitermate fijne start van de competitie en is het vooral de vraag of HSC’21 gaat breken met de traditie dat jubileumfeesten vaak gepaard gaan met matige prestaties op het veld. Pure toeval of ligt er wel degelijk een verband?

Dit alles, en de plannen voor een nieuw boek van Jelmer Geerds, wordt besproken in een gloednieuwe aflevering de Voetbal247-Podcast. Genoeg redenen om te luisteren dus!

Beluister de podcast hieronder, via Spotify of via Apple Podcasts! Abonneer je gelijk op onze kanalen, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD