maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePODCAST | #3: ‘Sparta Nijkerk eindigt in de top-5.'

PODCAST | #3: ‘Sparta Nijkerk eindigt in de top-5.’

Het is weer donderdag, dus dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals gewoonlijk worden er weer allerlei zaken uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland besproken. Er wordt met verschillende gasten teruggekeken op wat is geweest en wat er nog gaat komen.

Met deze week in de derde podcast van dit seizoen: een terugblik op de afgelopen speelronde in de Tweede Divisie waar promovendus TEC wéér verrast en ‘gewoon’op 6 punten uit 2 wedstrijden staat. De meest tegenvallende ploeg tot nu toe is Excelsior Maasluis. Heeft de ploeg van Dogan Corneille gewoon last van opstartproblemen of wordt het een loodzwaar seizoen van de nummer twee van de afgelopen editie? In de Derde Divisie begint promovendus Sparta Nijkerk sterk met 6 punten uit de eerste 2 wedstrijden. Afgelopen weekend moest steekgenoot VVOG er met 1-3 aan geloven. Is de ploeg van Eric Speelziek “the dark horse” voor promotie? En wat is er toch aan de hand bij UNA in de Derde Divisie Zondag? De door velen genoemde titelfavoriet ging afgelopen zondag hard onderuit tegen ADO’20.

Dit allemaal en meer komt voorbij de podcast van Voetbal247. Redactieleden Henk Kasius en Jacob-Jan van de Groep zijn samen met presentator Dimitri van Tuijl aanwezig in de studio. Genoeg redenen om te luisteren dus! Beluister de podcast hier onder of via Spotify! Abonneer je gelijk op ons kanaal, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Ik verwacht niet veel van Spakenburg dit jaar.’
2. ‘DOVO heeft gewoon een matige selectie.’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD