vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlPodcastPODCAST | #3 '’Misschien had ik achteraf naar Liverpool moeten gaan’’

PODCAST | #3 ‘’Misschien had ik achteraf naar Liverpool moeten gaan’’

VVSB bezig aan een goede reeks met tien punten uit de laatste vier wedstrijden, dit weekend de wedstrijd tegen direct concurrent Barendrecht. Kan de stuntploeg een gat slaan? Hoe wordt er gekeken door Thomas Reynaers naar beloftenteams in de Derde Divisie en hoe denkt Dani van der Moot over amateurclubs in die competitie? En hoe gaat het bij de titelrace in de Tweede Divisie, kan Katwijk nog een keer aanzetten tegen AFC of is het echt klaar?

Het kwam allemaal voor in de derde podcast van Voetbal247.nl met in deze uitzending presentator Dimitri van Tuijl, verslaggevers Ruben Beukers (Voetbal in de Bollestreek), Henk Kasius en VV Noordwijk-middenvelder Thomas Reynaers. Aan de lijn spraken we met Speler van de Week Dani van der Moot, speler van koploper in de Derde Divisie zondag: Jong Volendam. Hij kijkt terug op zijn periode bij AZ en PSV en vertelt waarom hij niet op vroege leeftijd naar Liverpool verkaste. Genoeg reden om te luisteren dus!

En juist omdat we deze podcast voor jou als voetballiefhebber maken, horen we ook heel graag wat je ervan vindt en wat er beter zou kunnen! Laat het ons weten via een mail aan ons of drop je (opbouwende) kritiek of feedback in de reacties op onze social media-kanalen. Veel luisterplezier!

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Het Duitse IJsselmeervogels trekt aan het langste eind’
2. ‘’Je kunt nog beter een lantaarnpaal achterin zetten!’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD