dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePODCAST | #3 'De transfer van Poepon is een last minute bokkensprong'

PODCAST | #3 ‘De transfer van Poepon is een last minute bokkensprong’

Het is weer donderdag en dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals je gewend bent, bespreken we met verschillende gasten allerhande onderwerpen uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland en kijken we terug wat geweest is en wat er nog gaat komen. Deze week zitten we weer vertrouwd in de studio van RTV Katwijk en hebben we een extra lange uitzending voor jullie.

Deze week geen Dimitri van Tuijl als presentator. Zijn vervanger, Niels Veldhoven, neemt samen met de teruggekeerde Henk Kasius de honneurs van Voetbal247 waar. Uiteraard zijn er ook weer gasten aanwezig en dat zijn zeker niet de minste! Rijnsburse Boys-aanvoerder Bram Ros schuift aan en ook is Willem – “De stem van de Bollenstreek” – van Zuilen voor de derde keer aanwezig. Zij nemen de actualiteiten van het topamateurvoetbal uit de Tweede en Derde Divisie door en ook zullen de randzaken niet onbelicht blijven.

In deze extra lange uitzending wordt o.a. het verhaal van Levi van Duijn besproken. Als echte VV Katwijk-jongen bezorgde hij afgelopen weekend juist Quick Boys de overwinning op IJsselmeervogels. De Vogels zijn matig gestart, maar hebben ex-prof Rydell Poepon weten te strikken. Wat zijn de meningen over deze transfer? Wordt hij net zo’n belangrijke kracht als Lex Immers nu al is bij Scheveningen? Daarnaast uiteraard aandacht voor Bram Ros. De 23-jarige middenvelder is niet alleen op, maar ook buiten het veld een grote speler. Hij zette dit seizoen de actie met de regenboogaanvoerdersbanden op om zo een signaal te geven dat niemand buitengesloten mag worden. Ook gaat hij in op de goede seizoensstart van de Uien en worden zelfs zijn DJ-kunsten besproken. Ook is er aandacht voor koploper in de Derde Divisie Zaterdag Excelsior’31, de opening van het vernieuwde De Boekhorst en zit het bij FC Lisse nog niet helemaal lekker. Mocht je nog geinteresseerd zijn in historische feitjes, dan zit je ook goed, want in de Derde Divisie Zondag schreef Blauw Geel’38 geschiedenis door voor het eerst te scoren en te winnen op bezoek bij EVV Echt. Je kunt het maar een keer nodig hebben!

Dit allemaal en meer komt voorbij in de podcast van Voetbal247.nl. In deze extra lange uitzending nemen praten we je weer helemaal bij . Genoeg redenen om te luisteren dus!

En als de competities de komende maanden gewoon doorgaan blijven vinden, kun je weer wekelijks op donderdag een verse podcast verwachten. Daarin zullen ook zeker weer de nodige hoofdrolspelers uit de verschillende competities aan het woord komen.

Beluister de podcast hieronder, via Spotify of via Apple Podcasts! Abonneer je gelijk op onze kanalen, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD