Volg ons

Podcast

PODCAST | #2 ‘Je kunt nog beter een lantaarnpaal achterin zetten!’

PODCAST | #2 ‘Je kunt nog beter een lantaarnpaal achterin zetten!’

Is de terugtrekking van de beloftes van FC Groningen nou een zege voor de voetbalpiramide of voegen de beloftes juist wat toe? Kan Eric Meijers VVSB behoeden voor degradatie en Welke clubs maken nog aanspraak op de titel in de Tweede Divisie? En hoe zit het nou bij hekkensluiter in de Derde Divisie Zondag HBS? De kraaien die in een roerige week alwéér de buren van Quick zagen zegevieren in de Haegsche Derby en vroegtijdig afscheid namen van trainer Marcel de Koning.

Het kwam allemaal voorbij in de tweede podcast van Voetbal247.nl met in deze uitzending presentator Dimitri van Tuijl, verslaggever Niels Veldhoven en Jelmer Geerds. We spraken aan de lijn met Koninklijke HFC-middenvelder én Speler van de Week Lars Weistra over het tot nu succesvolle seizoen van de Haarlemmers, maar ook met HBS-middenvelder Mike de Geer die uit zijn voetbalpensioen trad om “zijn” club te behouden voor de Derde Divisie. Daarnaast kwamen allerhande andere onderwerpen aan de orde. Genoeg reden dus om te luisteren!

En juist omdat we deze podcast voor jou als voetballiefhebber maken, horen we ook heel graag wat je ervan vindt en wat er beter zou kunnen! Laat het ons weten via een mail aan ons of drop je (opbouwende) kritiek of feedback in de reacties op onze social media-kanalen. Veel luisterplezier!

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Het Duitse IJsselmeervogels trekt aan het langste eind’

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Podcast