zondag, oktober 1, 2023
Voetbal247.nlPodcastPODCAST | #2 'Je kunt nog beter een lantaarnpaal achterin zetten!'

PODCAST | #2 ‘Je kunt nog beter een lantaarnpaal achterin zetten!’

Is de terugtrekking van de beloftes van FC Groningen nou een zege voor de voetbalpiramide of voegen de beloftes juist wat toe? Kan Eric Meijers VVSB behoeden voor degradatie en Welke clubs maken nog aanspraak op de titel in de Tweede Divisie? En hoe zit het nou bij hekkensluiter in de Derde Divisie Zondag HBS? De kraaien die in een roerige week alwéér de buren van Quick zagen zegevieren in de Haegsche Derby en vroegtijdig afscheid namen van trainer Marcel de Koning.

Het kwam allemaal voorbij in de tweede podcast van Voetbal247.nl met in deze uitzending presentator Dimitri van Tuijl, verslaggever Niels Veldhoven en Jelmer Geerds. We spraken aan de lijn met Koninklijke HFC-middenvelder én Speler van de Week Lars Weistra over het tot nu succesvolle seizoen van de Haarlemmers, maar ook met HBS-middenvelder Mike de Geer die uit zijn voetbalpensioen trad om “zijn” club te behouden voor de Derde Divisie. Daarnaast kwamen allerhande andere onderwerpen aan de orde. Genoeg reden dus om te luisteren!

En juist omdat we deze podcast voor jou als voetballiefhebber maken, horen we ook heel graag wat je ervan vindt en wat er beter zou kunnen! Laat het ons weten via een mail aan ons of drop je (opbouwende) kritiek of feedback in de reacties op onze social media-kanalen. Veel luisterplezier!

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Het Duitse IJsselmeervogels trekt aan het langste eind’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD