vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePODCAST | #2: ‘DOVO heeft gewoon een matige selectie.'

PODCAST | #2: ‘DOVO heeft gewoon een matige selectie.’

Het is weer donderdag, ook in het nieuwe seizoen betekent dit weer: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals jullie van ons gewend zijn,worden er weer allerlei zaken uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland besproken. Er wordt met verschillende gasten teruggekeken op wat is geweest en wat er nog gaat komen.

Met deze week in de tweede podcast van dit seizoen: een terugblik op de eerste speelronde in de Tweede Divisie waar de ruime nederlaag van Excelsior Maasluis en de onverwachte overwinning van TEC bij Kozakken Boys worden besproken. Wat zijn de meningen over de transferstunt van Kozakken Boys wat Royston Drenthe binnenhaalde? Daarnaast is er aandacht voor de Derde Divisie waar o.a. promovendus Sparta Nijkerk haar eerste overwinning pakte tegen Barendrecht terwijl die andere nieuwkomer in dezelfde competitie, VVSB, onderuit ging bij Ter Leede. Welke clubs gaan het lastig krijgen dit seizoen? En, natuurlijk, wordt ook de Derde Divisie Zondag niet overgeslagen en bespreken we de verassende nederlagen van “titelkanshebbers” UNA en FC Lienden.

Dit allemaal en meer komt voorbij de podcast van Voetbal247. Redacteur Henk Kasius, hoofdredacteur Jelmer Geerds en journalist Jeroen van Barneveld (AD, NU.nl) zijn samen met presentator Dimitri van Tuijl aanwezig in de studio, genoeg redenen om te luisteren dus!

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Ik verwacht niet veel van Spakenburg dit jaar.’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD