woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePODCAST | #2 'De verliezers waren de winnaars in de coronacrisis'

PODCAST | #2 ‘De verliezers waren de winnaars in de coronacrisis’

Het seizoen 2021-2022 is nu toch echt begonnen en dat betekent dat we echt wat voor en na te babbelen hebben. Bovendien, en dat is nieuw dit seizoen, zijn we op een heuse toer. Waren we vorige week te gast bij Hercules, deze week zijn we neergestreken op sportpark De Ebbehorst, waar we gastvrij zijn ontvangen door Sparta Nijkerk. Zo’n toer door het land heeft echter ook zijn (tijdelijke) nadelen: we zijn nog een beetje aan het worstelen met de nieuwe apparatuur, waardoor de geluidskwaliteit nog te wensen overlaat.

Dimitri van Tuijl en tafelheer Jacob-Jan van der Groep nemen met Mark Kloostra (RTV Utrecht) en Arjen Ruitenbeek (technisch manager Sparta Nijkerk) de actualiteiten van het topamateurvoetbal uit de Tweede en Derde Divisie door, met daarbij extra aandacht voor de club waar we te gast zijn.

Arjen Ruitenbeek vertelt over zijn werkzaamheden als technisch manager en gaat dieper in op het scoutingssysteem van Sparta Nijkerk. Ook wordt de bijzondere (verlammende?) druk bij een ploeg die de afgelopen twee seizoenen bovenaan stond, maar niet promoveerde, besproken.

Dit allemaal en meer komt voorbij in de podcast van Voetbal247.nl. In ongeveer een uur tijd nemen praten we je weer helemaal bij over het topamateurvoetbal. Genoeg redenen om te luisteren dus!

En als de competities de komende maanden gewoon doorgaan blijven vinden, kun je weer wekelijks op donderdag een verse podcast verwachten. Daarin zullen ook zeker weer de nodige hoofdrolspelers uit de verschillende competities aan het woord komen.

Beluister de podcast hieronder, via Spotify of via Apple Podcasts! Abonneer je gelijk op onze kanalen, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD