maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlClubsExcelsior MaassluisPODCAST | #15 Eindejaarsspecial met Vincent van den Berg

PODCAST | #15 Eindejaarsspecial met Vincent van den Berg

De laatste aflevering van het jaar 2021 is een bijzondere. Presentator Henk Kasius en Theo Uphus ontvangen Vincent van den Berg (Excelsior Maassluis) en praten met de aanvaller over zijn lange en bijzondere voetbalcarrière, waar na dit seizoen een einde aan komt.

Uiteraard kijken we met Van den Berg terug op zijn lange loopbaan in de hoofdmacht van Excelsior Maassluis, met als absolute hoogtepunt de algehele landstitel in 2016. Maar we kijken ook uitgebreid terug op zijn tijd als jeugdspeler, waarin hij, onder andere, voor Feyenoord en Arsenal uitkwam, het Nederlands Elftal Onder 15 en Onder 17 haalde, maar er uiteindelijk geen carrière in het profvoetbal in zat.

En natuurlijk praten we over de magie en aantrekkingskracht van Excelsior Maassluis, de grote voetballiefde van Vincent van den Berg en de club waar hij altijd naar terugkeerde. Ook toen zijn contract bij Arsenal ten einde liep en de Tricolores uitkwamen in de Eerste Klasse, misschien wel de meest bijzondere transfer in het amateurvoetbal. ,,Maar ik hoop toch dat ik herinnerd zal worden als clubicoon en niet als quizvraag.”

Beluister de podcast hier, via Spotify of via Apple Podcasts! Abonneer je gelijk op onze kanalen, zodat je geen show meer hoeft te missen!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD