zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePODCAST | #14: 'Met Sparta Nijkerk de topteams uit de Tweede Divisie...

PODCAST | #14: ‘Met Sparta Nijkerk de topteams uit de Tweede Divisie uitdagen.’

Het is weer donderdag, dus dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals gewoonlijk worden er weer allerhande onderwerpen uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland besproken. Er wordt met verschillende gasten teruggekeken op wat is geweest en wat er nog gaat komen.

Met deze week in de 14e podcast van het seizoen: de gewaagde tactische zet om Danny van den Meiracker te passeren pakte voor IJsselmeervogels-trainer Ted Verdonkschot maar nét goed uit tegen Scheveningen, verliest Richard Plug met ruime cijfers bij zijn debuut met VVSB en is er bij FC Lienden wederom onrust en moeten alle zeilen worden bijgezet om de club andermaal in leven te houden. Ook wordt er gesproken over opnieuw een nieuwe promotie/degradatieregeling in de Tweede Divisie. Hoeveel oplossingen moeten er nog worden verzonnen?

Buiten dat alles, is er veel aandacht voor de koploper van de Derde Divisie Zaterdag: Sparta Nijkerk. Trainer Eric Speelziek is te gast in de studio en met hem praten we over zijn beslissing om al vroeg in het seizoen te verlengen, over zijn visie, over Maurice de Ruiter, over het vertrek van Adriaan Kruisheer en Gilbrano Plet en over zijn gesprekken met IJsselmeervogels in het verleden. Zien we hem alsnog eens op de Westmaat? En zou dat ook aan de Blauwe zijde kunnen zijn?

Bovendien bellen we met Gert Jan Karsten, die verrassend koos voor een overstap van HHC Hardenberg naar hoofdklasser sv Urk. Wat bewoog hem om graag op het voormalig eiland te willen werken?

Dit allemaal en meer komt voorbij in de podcast van Voetbal247.nl Hoofdredacteur Jelmer Geerds is samen met hoofdgast Eric Speelziek en presentator Dimitri van Tuijl in de studio om er weer een boeiende uitzending van te maken. Genoeg redenen om te luisteren dus! Beluister de podcast hier onder of via Spotify! Abonneer je gelijk op ons kanaal, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Ik verwacht niet veel van Spakenburg dit jaar.’
2. ‘DOVO heeft gewoon een matige selectie.’
3. ‘Sparta Nijkerk eindigt in de top-5.’
4. ‘Quick is meer een sociëteit dan een voetbalclub.’
5. ‘Ik heb wel te doen met John de Wolf.’
6. ‘Een betaalde technisch directeur heeft geen toegevoegde waarde.’
7. ‘Zonder budgetverhoging heeft Hercules haar plafond wel bereikt.’
8. ‘Berry Powel over GVVV, DVS’33 en zijn eeuwige jeugd’
9. ‘Ik heb mijn plezier teruggevonden in het amateurvoetbal.’
10. ‘Als ASWH er in blijft, lopen we een week lang de polonaise.’
11. ‘Het zijn van een stabiele Tweede Divisionist is het plafond voor Scheveningen.’
12. ‘Het kriebelt weer om een club te trainen die voor de prijzen speelt.’
13. ‘De magie van de radio gaat nooit verloren.’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD