vrijdag, 21 juni 2024
Voetbal247.nlPodcastPODCAST | #13 Een soort van terugblik op de eerste seizoenshelft

PODCAST | #13 Een soort van terugblik op de eerste seizoenshelft

De maand december is de ideale maand om terug te kijken, datzelfde geldt voor de winterstop van een lopend voetbalseizoen. De Voetbal247 Podcast kan hierin niet achterblijven.

Deze week richten we ons op de Tweede Divisie. Presentator Henk Kasius kreeg bezoek van Ricardo Kieboom, die door een blessure abrupt zijn carrière moest beëindigen, en verslaggever Willem van Zuilen, die afgelopen week aangaf dat hij na dit seizoen de microfoon in de wilgen hangt. Hij blikte met hen terug op de eerste seizoenshelft. Hoewel, terugblik… Het werd een soort van terugblik, vol met mooie verhalen.

Ook bellen we met Vincent van den Berg, die met Excelsior Maassluis Eerste Divisionist FC Emmen uit het bekertoernooi kegelde en zijn afscheid aankondigde. We kijken met onze twee gasten ook terug op hun carrières en zo komen de mooiste verhalen op tafel. Een soort van terugblik dus, maar meer nog een ode aan alles wat voetbal mooi maakt.

Je kunt de podcast hier beluisteren.

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD