dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlPodcastPODCAST #12 | Anthony Correia, Thomas Reynaers en dromen over de derby

PODCAST #12 | Anthony Correia, Thomas Reynaers en dromen over de derby

Het is weer donderdag en dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals je gewend bent, bespreken we met verschillende gasten allerhande onderwerpen uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland en kijken we terug wat geweest is en wat er nog gaat komen. Na weer een roerig weekend in het topamateurvoetbal is het tijd om alle ontwikkelingen rustig na te bespreken in de Voetbal247-Podcast.

Presentator Dimitri van Tuijl bespreekt met Katwijk-trainer Anthony Correia, Stefan van Rijn (teammanager Quick Boys) en Henk Kasius de ontwikkelingen in de drie hoogste klassen van het amateurvoetbal, met daarbij ook aandacht voor de transfer van Thomas Reynaerds, die we aan de telefoon spreken. Ook hebben we het uitgebreider over Katwijk en duiken we de historie in met de Katwijkse derby. Daarnaast bespreken we het feit dat de competitie stilligt.

Dit alles en natuurlijk veel meer passeert in bijna anderhalf uur de revue. Beluister de podcast hieronder, via Spotify of via Apple Podcasts! Abonneer je gelijk op onze kanalen, zodat je geen show meer hoeft te missen!

Je kunt de podcast via deze link beluisteren.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD