woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagPODCAST | #11 ''We willen met Excelsior'31 in de top-5 eindigen''

PODCAST | #11 ”We willen met Excelsior’31 in de top-5 eindigen”

Het is weer donderdag en dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals je gewend bent, bespreken we met verschillende gasten allerhande onderwerpen uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland en kijken we terug wat geweest is en wat er nog gaat komen. Na weer een roerig weekend in het topamateurvoetbal is het tijd om alle ontwikkelingen rustig na te bespreken in de Voetbal247-Podcast.

Presentator Dimitri van Tuijl bespreekt met Excelsior’31-trainer Jurjan Wouda en Herman Nijman (De Stentor) alle ontwikkelingen in de drie hoogste klassen van het amateurvoetbal, met daarbij uiteraard aandacht voor het racistische voorval bij de wedstrijd Ter Leede-Hoek. Ook hebben we het iets uitgebreider over HHC en Staphorst, clubs die Nijman meer volgt. En uiteraard bespreken wij met trainer Jurjan Wouda alles over zijn visie over voetbal en wat hij met Excelsior’31 wil bereiken.

Daarnaast hebben we ook telefonisch contact met Henk Kasius om uitgebreider over het racisme voorval te praten en bellen we onze verslaggever Herman van Diejen om over de wedstrijd Unitas-OFC te praten en de aanstaande transfer van Hercules-spits Tyron Fonville naar Sparta Nijkerk.

Dit alles en natuurlijk veel meer passeert in bijna anderhalf uur de revue. Beluister de podcast hieronder, via Spotify of via Apple Podcasts! Abonneer je gelijk op onze kanalen, zodat je geen show meer hoeft te missen!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD