zondag, oktober 1, 2023
Voetbal247.nlPodcastPODCAST | #11: ‘Ik kijk nu al uit naar het programma van...

PODCAST | #11: ‘Ik kijk nu al uit naar het programma van volgend jaar!’

Het is weer donderdag, dus dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals gewoonlijk worden er weer allerlei zaken uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland besproken. Er wordt met verschillende gasten teruggekeken op wat is geweest en wat er nog gaat komen.

Met deze week in alweer de allerlaatste podcast van dit seizoen en dat betekent natuurlijk dat we gaan terugkijken op de beslissingen in de competities. ASWH in de zevende hemel na het behalen van promotie naar de Tweede Divisie. De ploeg uit Hendrik-Ido-Ambacht versloeg FC Lienden en is volgend jaar een treedje hoger actief. Ook Quick boys is na jaren afwezigheid weer terug op het hoogste niveau van het amateurvoetbal, wat een waardig afscheid voor coach Assink betekende. Ook blikken we vooruit op wat komen gaat. Zo heeft de KNVB besloten om de beide Derde Divisies terug te dringen naar 17 ploegen door een gebrek aan nieuwe beloftenteams. Goede beslissing? En natuurlijk niet te vergeten: Het is tijd om te stemmen op “De speler van het jaar!

Dit allemaal en meer komt voorbij in de elfde en laatste aflevering van de podcast van Voetbal247 van dit seizoen. Hoofdredacteur Jelmer Geerds en redactielid Henk Kasius zijn samen met presentator Dimitri van Tuijl aanwezig in de studio en ook bellen we met succescoach Cesco Agterberg. Genoeg redenen om te luisteren dus!

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Het Duitse IJsselmeervogels trekt aan het langste eind’
2. ‘’Je kunt nog beter een lantaarnpaal achterin zetten!’
3. “Misschien had ik achteraf naar Liverpool moeten gaan”
4. ‘Aan dit interview kan je horen wat er mis is bij de KNVB’
5. “Achilles is gewoon al kapot”
6. ‘’Landvreugd houdt een groep psychopaten goed bij elkaar’’
7. ‘’Als je het over AFC hebt, heb je het over Jack van Gelder’’
8. ‘’VVSB was al dood en begraven”
9. ‘Cesco Agterberg is de Nederlandse Claudio Ranieri’
10. ‘’Splits Tweede Divisie voor meer spanning’’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD