dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisiePODCAST | #11: 'Het zijn van een stabiele Tweede Divisionist is het...

PODCAST | #11: ‘Het zijn van een stabiele Tweede Divisionist is het plafond voor Scheveningen.’

Het is weer donderdag, dus dat betekent: een nieuwe Voetbal247-podcast! Zoals gewoonlijk worden er weer allerlei zaken uit het hoogste amateurvoetbal van Nederland besproken. Er wordt met verschillende gasten teruggekeken op wat is geweest en wat er nog gaat komen.

Met deze week in de elfde podcast van seizoen: Wat is er aan de hand in de Tweede Divisie? Alle kampioenskanditaten lijken te bezwijken onder de druk en zo pakken de “kleinere ploegen” gretig de puntjes mee. In de Derde Divisie Zaterdag lijkt de spanning er echter nu al af! DVS’33 en Sparta Nijkerk lijken nog de enige gegadigden in de titelrace. Zeker nu dat andere kanshebber HSV Hoek een geweldig pak slaag (6-0) kreeg van Harkemase Boys. In de Derde Divisie Zondag was er eindelijk weer een overwinning voor Quick terwijl VV UNA de trainer zag opstappen. Welke trainer kan de chemie bij de Brabanders weer terugbrengen?

Ook hebben we weer een bijzonder interessante studiogast! Deze week is het Scheveningen-trainer en icoon John Blok die vertelde over het seizoen van de Schollenkoppen, wat die mascotte nu eigenlijk voorstelt en of hij zichzelf nog lang op Houtrust actief ziet zijn.

Dit allemaal en meer komt voorbij in de podcast van Voetbal247. Redacteuren Henk Kasius en Niels Veldhoven zijn samen met hoofdgast John Blok en presentator Dimitri van Tuijl in de studio om er weer een mooie uitzending van te maken. Genoeg redenen om te luisteren dus! Beluister de podcast hier onder of via Spotify! Abonneer je gelijk op ons kanaal, zodat je geen show meer hoeft te missen.

Beluister ook onze eerdere podcasts:
1. ‘Ik verwacht niet veel van Spakenburg dit jaar.’
2. ‘DOVO heeft gewoon een matige selectie.’
3. ‘Sparta Nijkerk eindigt in de top-5.’
4. ‘Quick is meer een sociëteit dan een voetbalclub.’
5. ‘Ik heb wel te doen met John de Wolf.’
6. ‘Een betaalde technisch directeur heeft geen toegevoegde waarde.’
7. ‘Zonder budgetverhoging heeft Hercules haar plafond wel bereikt.’
8. ‘Berry Powel over GVVV, DVS’33 en zijn eeuwige jeugd’
9. ‘Ik heb mijn plezier teruggevonden in het amateurvoetbal.’
10. ‘Als ASWH er in blijft, lopen we een week lang de polonaise.’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD